Головна » 2012 » Жовтень » 18 » Посвята першокурсників спеціальності "Міжнародна економіка" (ФМБМ/ТНЕУ) у студенти
23:51
Посвята першокурсників спеціальності "Міжнародна економіка" (ФМБМ/ТНЕУ) у студенти
Протягом 13 та 14 жовтня 2012 року на території конультаційного центру ТНЕУ в м. Свалява відбулась посвята першокурсників факультету міжнародного бізнесу та менеджменту у студенти. Молоді люди отримали унікальну можливість стати членами дружнього колективу міжнародників – перейняти досвід від «ветеранів»-старшокурсників та в теплій атмосфері познайомитись із викладачами своєї випускової кафедри.


Організувала для нас цю поїздку кафедра міжнародної економіки на чолі з професором Є.В. Савельєвим. «Ми організували цей захід, щоб створити єдину родину економістів-міжнародників, щоб не було поділу між групами та курсами. Сподіваюсь, нам це вдалося. Також в майбутньому хотілося б створити своєрідні асоціації студентів та випускників ТНЕУ спеціальності «Міжнародна економіка» для сприяння навчанню та працевлаштуванню студентів», - зазначає Євген Васильович.

Давали цінні настанови нашим першокурсникам й інші викладачі кафедри. Захід відвідали також: Г. Ф. Смалюк, В.О. Мартинюк, Р.Є. Зварич, І.В. Скавронська та Л.Б. Колінець.


Створенням святкової програми займалися студенти 4 курсу ФМБМ Дорош Андрій, Поліщук Діана, Абрамчкук Юля та Дмитренко Уляна. Вони розважали нас веселими конкурсами, зачитували «клятву студента» і створювали незабутню атмосферу для всіх учасників. «Посвята 1-го курсу в студенти є, мабуть, найкращою традицією, - каже студент групи МЕЄЕ-41 Андрій Дорош. - З боку організаторів розважальної програми, ми старалися зробити все як найвеселіше. Висловлюємо щиру подяку всім першокурсникам і викладачам кафедри міжнародної економіки за активну участь в конкурсах. Особисто для мене ця поїздка надовго залишиться в пам’яті».

Але тільки урочистою частиною наша поїздка не обмежилась. Учасники також побували на екскурсії у місті Мукачево та, зокрема, в замку Паланок. Ми були дуже раді дізнатись щось нове про культуру Закарпаття, а також мали прекрасну можливість помилуватись краєвидами Карпат та архітектурою замку.


А щодо студентів 1-го курсу, то у всіх залишилася низка незабутніх вражень та чудових спогадів. «Поїздка в Сваляву виявилась надзвичайно цікавою. Організація була на вищому рівні, а сама обстановка – дуже дружною. Сподіваюсь, ця поїздка буде не останньою і ми, продовжуючи цю традицію, також зробимо таку посвяту для першокурсників, які вступають у доросле та самостійне життя», - каже студентка першого курсу Бойко Лілія.

Маємо надію, що це дійство стане чудовою традицією, що об’єднає покоління студентів ТНЕУ.
Переглядів: 1766 | Додав: defaultNick | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Choose your language



GISMETEO: Погода по г.Тернополь
Курсы валют

Вчитись ніколи не пізно!




Календар

«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наше опитування

Як Вам працюється після святкування Дня студента?

Результат опроса Результати
Все опросы нашего сайта Архів
Всього голосувало: 108

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0