Головна » 2012 » Липень » 26 » Дослідження кафедри міжнародної економіки в Європі
21:54
Дослідження кафедри міжнародної економіки в Європі

   З травня місяця 2012 кафедра «Міжнародної економіки» ТНЕУ розпочала виконання наукового проекту Сьомої рамкової програми Європейського Союзу разом з Університетом національної і світової економіки м. Софії (Болгарія), Університетом Лодзі (Польща), Університетом Банська Бистриця (Словаччина), Інститутом економіки і організації промислового виробництва Російської Академії наук (Новосибірськ) і Новосибірським університетом (Росія). Тема проекту: "Functioning of the Local Production Systems in the Conditions of Economic Crisis (Comparative Analysis and Benchmarking for the EU and BeyondFOLPSEC)” – «Функціонування місцевих виробничих систем в умовах економічної кризи (порівняльний аналіз і бенчмаркінг по країнах ЄС та їхніх сусідах». Термін виконання: 2012-2015рр. Обсяг фінансування Європейської Комісії: 571,9 тис. євро.


   В рамках проекту протягом травня здійснювали дослідження у Болгарії проф.. Савельєв Є.В., доценти Куриляк В.Є., Лизун М.В. і Смалюк Г.Ф. У червні місяці проводили дослідження у Польщі доц. Комар Н.В. і викладач Ліщинський І.О. Вони продовжені протягом липня проф. Савельєвим Є.В. і доц. Лизун М.В., а у серпні доц. Куриляк В.Є. і доц. Смалюк Г.Ф. Одночасно у липні здійснюють наукову роботу в Болгарії молоді викладачі і аспіранти кафедри Скавронська І.В., Гладич М., Карась О., Продан І. За цей початковий період проаналізовано тенденції розвитку економіки Болгарії і Польщі, узагальнено досвід цих країн щодо створення і функціонування місцевих виробничих кластерів та бізнес-інкубаторів.


   Результати дослідження будуть використанні в системі підготовки фахівців з напряму підготовки «Міжнародна економіка» за професійними спрямуваннями «Європейська економіка», «Європейська та міжнародна політика і кризовий менеджмент», «Міжнародний туризм». Кафедра планує широко залучати до наукових досліджень студентів.

Переглядів: 1199 | Додав: defaultNick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Choose your language



GISMETEO: Погода по г.Тернополь
Курсы валют

Вчитись ніколи не пізно!




Календар

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наше опитування

Як Вам працюється після святкування Дня студента?

Результат опроса Результати
Все опросы нашего сайта Архів
Всього голосувало: 108

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0